Hvordan sette opp webmail på Pofii cPanel: En trinn-for-trinn-guide 2023

2023-09-28 17:56:35
Performance-Optimized Fast Internet Integrations - POFII

Innledning

E-post er et viktig verktøy for alle nettsteder. cPanel, det populære kontrollpanelet for webhotell, tilbyr et funksjonsrikt webmail-grensesnitt for å administrere nettstedets e-postkontoer. I denne veiledningen går vi gjennom hvordan du konfigurerer webmail i Pofiis cPanel-grensesnitt.

Tilgang til cPanel

Logg først inn på Pofii-kontoen din. Fra dashbordet klikker du på det aktuelle domenet og deretter på "Administrer". Dette tar deg til cPanel-grensesnittet.

Opprett en e-postkonto

1. Naviger til E-postkontoer

I cPanel-grensesnittet finner du delen "E-post" og klikker på "E-postkontoer"

2. Opprett en ny e-postkonto

Klikk på knappen "+ Opprett". Du blir bedt om å fylle ut opplysninger som e-postadresse, passord og lagringskvote. Fyll ut disse opplysningene og klikk på "Opprett".

Tilgang til webmailen

1. Naviger til Webmail

Når du er tilbake i hovedgrensesnittet i cPanel, finner du delen "E-post" igjen, men denne gangen klikker du på "Webmail".

2. Åpne e-postkontoen

Du får opp en liste over e-postkontoene dine. Klikk på "Sjekk e-post" ved siden av e-postkontoen du vil ha tilgang til. Dette tar deg til webmail-grensesnittet der du kan administrere e-postene dine.

Sluttord

Med dette har du konfigurert webmail for domenet ditt på Pofiis cPanel. Du kan nå sende, motta og administrere e-post direkte fra cPanel-grensesnittet. Husk at du kan opprette flere e-postkontoer, noe som gjør det enklere å organisere kommunikasjonen.